Uitnodiging Inbit Open Huis
18 april 2024

Ontdek een unieke combinatie van meewerken in het kader van dagbesteding en
betaalbare refurbished computers in Zwolle en ontvang bij binnenkomst een voucher voor 30% korting!

Inbit, gevestigd in Cultureel Centrum De Terp aan de Radewijnsstraat 1 in Zwolle, opent de deuren van haar nieuwe locatie voor een Open Huis op 18 april 2024, van 13:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom een kijkje te komen te nemen.

Inbit, als de ICT-tak van WerV (onderdeel van WijZ Welzijn) is meer dan alleen een aanbieder van ICT-diensten. Het is een sociale onderneming die zich inzet voor duurzaamheid door middel van hergebruik van ICT-apparatuur. Bij Inbit krijgen mensen de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van ICT, terwijl ze actief bijdragen aan een circulaire economie.

Tijdens het Open Huis kunt u het volgende verwachten:

  • Ontdek hoe apparaten een tweede leven krijgen: Kom meer te weten over het refurbishproces, waarbij tweedehands apparatuur nieuw leven wordt inblazen door grondige reiniging, tests en reparaties.
  • Maak kennis met de dagbesteding: deelnemers maken onderdeel uit van een team en werken mee.   Ze kunnen kiezen uit diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden variërend van technische en creatieve taken tot administratieve en praktische werkzaamheden. Ben je geïnteresseerd in een carrière in de IT, maar heb je misschien nog geen aansluiting met de arbeidsmarkt gevonden? Kom dan ook langs. Het team van Inbit staat klaar om alle vragen te beantwoorden.
  • Speciale Aanbiedingen: Profiteer tijdens het Open Huis van speciale korting op alle refurbished  IT-apparatuur. U ontvangt bij binnenkomst een kortingsvoucher waarmee u de hele maand april 30% korting krijgt op alle aankopen in onze winkel.

Over ons

WerV draagt zorg voor de begeleiding van mensen die om welke reden dan ook ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven.

Daarnaast biedt WerV plek aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Mensen werken onder begeleiding met ons mee. Gezamenlijk richten we ons op het ontplooien en ontwikkelen van persoonlijk talent en gaan we uit van de eigen kracht. Wij geloven in wederkerigheid, iedereen heeft iets te bieden en we dragen met onze werkzaamheden ook graag bij aan belangen van anderen. WerV is onderdeel van WijZ Welzijn.

Over Inbit

Bij Inbit koopt u gebruikte laptops, computers, mobiele telefoons en randapparatuur. Door de vakmensen van Inbit worden deze helemaal opgeknapt. Zo realiseren wij een duurzamer en goedkoper alternatief voor nieuwe apparatuur. Op alle apparatuur zit standaard 1 jaar garantie. Bezoek de winkel of bekijk het actuele aanbod op de website.

U kunt ons vinden in WijZ locatie de Terp aan de Radewijnsstraat 1, 8022 BG in Zwolle.

ONZE ORGANISATIE

Inbit is een onderdeel van WerV en biedt een realistische bedrijfsmatige werkomgeving die zoveel mogelijk zelfvoorzienend wil zijn. Inbit staat klaar voor opdrachten van particulieren, instellingen, ondernemingen en overheidsinstanties.
De activiteiten zijn divers: o.a. mogelijkheden in technische of juist creatieve taken, administratief of praktisch. Software, hardware en vele facetten van de computerwereld zal je bij ons tegenkomen. Samen met de deelnemer kijken we wat hij of zij goed kan en leuk vindt.

U kunt ons vinden in WijZ locatie de Terp aan de Radewijnsstraat 1, 8022 BG in Zwolle.

Winkelwagen
Scroll naar boven